Headlines
Published On:joi, 13 mai 2010
Posted by Unknown

The Hunting Party

Dupa aniversarea a 5 ani de la razboiul civil din Bosnia, fostul reporter celebru, Simon Hunt, apare ca prin minune, dupa ce isi pierde firea in timpul unei transmisii in direct disparand in exil. Impreuna cu cameramanul sau, Duck care intre timp a fost promovat, Simon il convinge pe acesta din urma sa mearga intr-o calatorie periculoasa pentru a-i lua un interviu criminalului de razboi cunoscut pe numele de Vulpea, personaj bazat pe mult contrversatul Radovan Karadicz. Lor li se alatura Ben (Jesse Eisenberg), un tanar absolvent la Harvard fiind in cautarea aventurii si a unui subiect care sa il propulseze. Impreuna pornesc pe teritoriul sarb, trebuind sa faca fata unor intrigi si pericole mult mai mari decat si-ar fi imaginat vreodata.
Regizorul Richard Shepard a pornit de la articolul scris de Scott Anderson din revista Esquire despre 5 jurnalisti care au pornit in cautarea aceluiasi criminal.

VIZIONATI FILMUL

About the Author

Posted by Unknown on 08:58. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Unknown on 08:58. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 comentarii for "The Hunting Party"

Leave a reply

    Blog Archive