Headlines
Published On:sâmbătă, 21 iulie 2012
Posted by Unknown

[REC]³ Génesis (2012)



[REC]³ Génesis (2012)Koldo si Clara sunt pe cale de a sărbători cea mai importanta zi din viata lor: nunta. Totul pare să se desfășoare fără probleme, iar mirele,mireasa și familiile lor se bucură din plin de o zi minunată. La petrecerea data în cinstea mirilor, unul din invitați începe să manifeste simptomele unei boli ciudate. Înainte de a afla ce se întâmplă, nuntașii se trezesc brusc în mijlocul unui calvar declanșat de violența incontrolabilă a celor contaminați de boala respectivă. În mijlocul haosului, Koldo și Clara se pierd prin mulțimea panicată care lupta pentru supraviețuire.
Ce a început ca o zi frumoasă menită să rămână pentru todeauna în amintirile celor prezenți la nuntă, ajunge în scurt timp să se transforme într-unul din cele mai îngrozitoare coșmaruri. Vor reuși Koldo și Clara să se regăsească și să scape împreună cu bine din aceast coșmar sau vor sfârși la fel ca ceilalți participanți atinși de boala îngrozitoare?


 [REC]³ Génesis (2012)   [REC]³ Génesis (2012)

About the Author

Posted by Unknown on 08:57. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Unknown on 08:57. Filed under , , , . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 comentarii for "[REC]³ Génesis (2012)"

Leave a reply

    Blog Archive