Headlines
Published On:luni, 22 noiembrie 2010
Posted by Unknown

While She Was Out


Atunci cand decide sa faca o vizita la mall pentru a cumpara ultimele cadouri de Craciun pentru cei doi gemeni ai sai – Tammy si Terry – casnica Della Myers nu stie ca va fi nevoita sa treaca printr-o experienta de cosmar, ce se va intinde pe parcursul intregii nopti. Atacata in parcarea mall-ului de catre patru tineri recalcitranti pe nume Chuckie, Vinny, Tomas si Huey si devenita singurul martor ocular la crima savarsita de acestia asupra unui politist particular care incercase sa o protejeze, Della reuseste sa fuga de la locul evenimentului, dar este urmarita de infractori.
Suferind un accident de masina intr-o zona izolata si negasind nici o persoana careia sa ii ceara ajutorul, femeia trebuie sa porneasca o lupta crunta cu agresorii ei pentru a ramane in viata, folosindu-se in loc de arme de o trusa de scule. Disperarea unei mame de a se intoarce teafara la copiii ei, combinata cu instinctul de supravietuire si cu abilitatile de autoaparare pe care si le dezvoltase in cadrul unui mariaj nefericit cu un sot violent, sunt atuurile pe care mizeaza Della Myers pentru a invinge in batalia contra raului.

About the Author

Posted by Unknown on 16:28. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Unknown on 16:28. Filed under , . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 comentarii for "While She Was Out"

Leave a reply

    Blog Archive